Spring til indhold

INDKØBSKURV

Din indkøbskurv er tom

JULEFROKOST PÅ HOTEL RANDERS

I nomveber måned begynder julen officielt på Hotel Randers. Udenfor funkler tusindvis af julelys, som dagligt betragtes af forbipasserende, der betræder gadens brosten. På den anden side af hotellets karakteristiske svingdør kan de smukt julepyntede lokaler anes i baggrunden.

Overalt på hotellet er julestemningen at høre, føle og smage; fra den glitrende juleudsmykning til duften, der siver op fra det travle køkken, hvor julens bedste råvarer tilberedes.

Hvert år strømmer folk til vores populære julefrokost i de historiske og festlige rammer, hvor mange datoer er allerede udsolgt i løbet af sommeren. Hele huset summer af festglade gæster, når Heyya spiller op til dans med livemusik.

Gourmetjul

Fredag den 14. november 2025
(Ledige borde)
Lørdag den 15. november 2025
(Ledige borde)
Fredag den 12. december 2025
(Ledige borde)

Klassisk jul

Fredag den 21. november 2025
(UDSOLGT)
Lørdag den 22. november 2025
(UDSOLGT)

Fredag den 28. november 2025
(Få borde tilbage)
Fredag den 29. november 2025
(Ledige borde)

Fredag den 5. december 2025
(UDSOLGT)
Lørdag den 6. december 2025
(Ledige borde)

JULEFROKOSTMENUER

Stor julebuffet

  • Hvide sild, løg, kapers og karrysalat
  • Røde sild, rødløg og peberrodssalat
  • Fiskefilet, grov remoulade og dild
  • Varmrøget laks, urtecreme og grillet citron
  • Gravad laks, rævesauce og dild
  • Blødkogte æg og håndpillede rejer
  • Frikadeller og rødkål
  • Flæskesteg og brun sovs
  • Andebryst med timian og svesker
  • Glaseret skinke og grønlangkål
  • Langtidsstegt kalveculotte og grøn salat
  • Hvide og brunede kartofler
  • Europæiske oste, kiks og kompot
  • Risalamande med ristede mandler og kirsebærsauce
  • Rugbrød, surdejsbrød og smør

Gourmetjul

KUN 14. & 15. NOVEMBER & 12. december 2025
Snacks
4-retters menu

Tatar af vildt, peberrodsfløde, enebær
og sprøde urter

Stegt jomfruhummer, jomfruhummerbisque,
fennikel og brøndkarseolie

Stegt andebryst, glaserede rødbeder, bær,
sennepsfrø og portvinssaunce

Vaniljemousse, kirsebærkompot,
kirsebærsorbet og puffede ris

Surdejsbrød og smør

PRISER & PROGRAM

Priser

Middag inkl. vin, øl, vand og kaffe ad libitum
1095,- pr. person

Middag ekskl. drikkevarer
745,- pr. person

Program

19.00: Dørerne åbnes og maden serveres
21.30: Musikken starter
01.00: Tak for i aften

Der er mulighed for at starte og slutte aftenen i Hornsleth Cocktails & Wine

SEND EN UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

mail

arrangement@hotel-randers.dk

telefon

+45 86423422