Spring til indhold

INDKØBSKURV

Din indkøbskurv er tom

selskabsmenuer

menuer efter sæson

Vores selskabsmenuer er sammensat efter årstidens råvarer og vi prioriterer at handle med lokale, økologiske leverandører. Derfor varierer menuerne efter sæson.

SÅDAN FUNGERER DET

I nedenstående fremgår menuerne efter måneder. Her kan man frit vælge og kombinere mellem tre forskellige retter. Til alle forretter serveres der også surdejsbrød og smør, mens der til hovedretterne serveres pommes anna.

PRIS PR. PERSON

(ved min. 20 kuverter)

2 retter, 345 kr.
3 retter, 465 kr.
4 retter, 525 kr.

Halv pris på børn under 12 år.

januar - februar - marts 2025

forretter & mellemretter

Røget laks, rygeost, maltcrumble og syltet fennikel

Tatar af okse fra Himmerland, syltet selleri, bagt tomat, pebermayo og peberrod

Hummerbisque, stegt fisk, syltede løg og urter

hovedretter

Kalveculotte fra Himmerland, saltbagt selleri, selleripuré, tyttebær og sauce blanquette

Langtidsstegt oksefilet, bagt blomkål, blomkålspuré og trøffelsauce

Farseret Hopballemølle kyllingebryst, hokkaido, hønsesky og brøndkarse

Oste

4 slags oste, kompot og kiks

Comté, æblekompot, brunet smør og hasselnødder

Gammelknas, hybenkompot og malt

Desserter

Chokoladebavarois, sprød jordskok, jordskokkeis og frysetørret kaffe

Vaniljeis med æble og sort peber, mandeltærte og krystalliseret chokolade

Braiseret ananas, vaniljeis, krystaliseret chokolade og karamelsauce

April - maj - juni 2025

forretter & mellemretter

Tempereret laks, saltet agurk, radiser, dild og syrnet fløde

Hvide og grønne asparges, Skagen Skinke, sauce mouseline og kålblomster

Vol au vent, høns, asparges, bagte tomater og urter

hovedretter

Kalveculotte, bagte løg, ærter, kalvesky og tallerkensmækker

Oksemørbrad, spæd kål, forårsløg, sauce bordelaise +50 kr.

Farseret Unghanebryst, små spidskål, tyttebær og sauce supreme

Oste

4 slags oste, kompot og kiks

Comté, æblekompot, brunet smør og hasselnødder

Gammelknas, hybenkompot og malt

Desserter

Rabarberkompot, yoghurtsorbet og kagecrumble

Hvid chokolademousse, bærsorbet, bagt chokolade og mynte

Citronfromage, lemoncurd, estragonmarengs og vaniljeis

juli - august - september 2025

forretter & mellemretter

Hjertesalat, håndpillede rejer, urteemulsion, crouton og brøndkarse

Stegt kammusling, pak choi, løgpuré og beurre blanc

Tatar af sommerbuk, romaine, tomat og estragon

hovedretter

Filet af sommerbuk, sommerløg, svampe og portvinssauce +50kr

Farseret kyllingebryst, majs, gulerødder, kantareller og kærnemælkssauce

Oksefilet, auberginepuré, bagte løg og rødvinssauce

Oste

4 slags oste, kompot og kiks

Comté, æblekompot, brunet smør og hasselnødder

Gammelknas, hybenkompot og malt

Desserter

Jordbær, luftig hvid chokolademouse, crumble og skovsyre

Danske bær, chokolademousse, kørvel og sprød karamel

Blommetærte med bagte og syltede blommer, blommesorbet og mynte

oktober - november - december 2025

forretter & mellemretter

Tempereret laks, fennikel, agurk og syrnet fløde

Stegt kammusling, jordskokkesuppe, hasselnødder og syrnet fløde

Jomfruhummerbisque, stegt jomfruhummer, syltede løg og fennikel

hovedretter

Økologisk grisenakke, kål, solbær og solbærsauce

Kalvebryst, kålterrin, syltede løg og pebersauce

Oksefilet, selleri, kålskud og rødvinssauce

Oste

4 slags oste, kompot og kiks

Comté, æblekompot, brunet smør og hasselnødder

Gammelknas, hybenkompot og malt

Desserter

Kirsebærsorbet, hvid chokolademousse, kandiserede mandler og syltede kirsebær

Mørk chokolademousse, vaniljeis, karamel og appelsin

Æblekompot, vaniljeis, crumble og mynte