menuer efter sæson
Vores selskabsmenuer er sammensat efter årstidens råvarer og vi prioriterer at handle med lokale, økologiske leverandører. Derfor varierer menuerne efter sæson.
SÅDAN FUNGERER DET
I nedenstående fremgår menuerne efter måneder. Her kan man frit vælge og kombinere mellem tre forskellige retter. Til alle forretter serveres der også surdejsbrød og smør, mens der til hovedretterne serveres pommes anna.
PRIS PR. PERSON
(ved min. 20 kuverter)
2 retter, 325 kr.
3 retter, 465 kr.
4 retter, 525 kr.
Halv pris på børn under 12 år.
januar - februar - marts 2024
forretter & mellemretter
Røget laks, rygeost og syltet fennikel
Tatar af okse, syltet selleri, tomat og pebermayo
Hummerbisque, tempereret fisk, syltede løg og urter
hovedretter
Kalveculotte, saltbagt selleri, tyttebær og blanquette sauce
Oksefilet, bagt blomkål, blomkålsselleri og trøffelsauce
Farseret kyllingebryst, gulerødder og hønsesky
Oste
4 slags oste, kompot og kiks
Comté, æblekompot, brunet smør og hasselnødder
Gammelknas, hybenkompot og malt
Desserter
Chokoladebavarois, jordskok og kaffe
Æbleis, mandeltærte og krystaliseret chokolade
Braiseret ananas, vaniljeis, krystaliseret
April - maj - juni 2024
forretter & mellemretter
Tempereret laks, saltet agurk, radiser og dild
Hvide asparges, Skagen Skinke og sauce mousseline
Vol au vent, høns og asparges
hovedretter
Kalvefilet, løg, ærter og luftig sauce
Oksemørbrad, kål, forårsløg, sauce bordelaise +50 kr.
Unghane, spidskål, tyttebær og sauce supreme
Oste
4 slags oste, kompot og kiks
Comté, æblekompot, brunet smør og hasselnødder
Gammelknas, hybenkompot og malt
Desserter
Rabarberkompot, yoghurtsorbet og crumble
Hvid chokolademousse, bærsorbet og bagt chokolade
Citronfromage, lemoncurd, estragon og vaniljeis
juli - august - september 2024
forretter & mellemretter
Hjertesalat, håndpillede rejer, urteemulsion og croutoner
Kammusling, pak choi og beurre blanc
Tatar af sommerbuk, romaine, tomat og estragon
hovedretter
Filet af sommerbuk, sommerløg, svampe og portvinssauce +50kr
Farseret kyllingebryst, majs, gulerødder og kærnemælkssauce
Kalvefilet, aubergine, løg, brisler og rødvinssauce
Oste
4 slags oste, kompot og kiks
Comté, æblekompot, brunet smør og hasselnødder
Gammelknas, hybenkompot og malt
Desserter
Jordbær, luftig fløde og crumble
Bær, chokolademousse og kørvel
Blommetærte, blommesorbet og mynte
oktober - november - december 2024
forretter & mellemretter
Tempereret laks, fennikel, agurk og syrnet fløde
Stegt kammusling, jordskokkesuppe og hasselnødder
Jomfruhummerbisque, syltede løg og fennikel
hovedretter
Grisenakke, kål, solbær og solbærsauce
Kalvebryst, kålterrin, syltede løg og pebersauce
Oksefilet, selleri, kålskud og rødvinssauce
Oste
4 slags oste, kompot og kiks
Comté, æblekompot, brunet smør og hasselnødder
Gammelknas, hybenkompot og malt
Desserter
Kirsebærsorbet, hvid chokolademousse og kandiserede mandler
Mørk chokolademousse, vaniljeis, karamel og appelsin
Æblekompot, vaniljeis, crumble og mynte