menuer efter sæson
Vores selskabsmenuer er sammensat efter årstidens råvarer og vi prioriterer at handle med lokale, økologiske leverandører. Derfor varierer menuerne efter sæson.
SÅDAN FUNGERER DET
I nedenstående fremgår menuerne efter måneder. Her kan man frit vælge og kombinere mellem tre forskellige retter. Til alle forretter serveres der også surdejsbrød og smør, mens der til hovedretterne serveres pommes anna.
PRIS PR. PERSON
(ved min. 20 kuverter)
2 retter, 345 kr.
3 retter, 465 kr.
4 retter, 525 kr.
Halv pris på børn under 12 år.
januar - februar - marts 2025
forretter & mellemretter
Røget laks, rygeost, maltcrumble og syltet fennikel
Tatar af okse fra Himmerland, syltet selleri, bagt tomat, pebermayo og peberrod
Hummerbisque, stegt fisk, syltede løg og urter
hovedretter
Kalveculotte fra Himmerland, saltbagt selleri, selleripuré, tyttebær og sauce blanquette
Langtidsstegt oksefilet, bagt blomkål, blomkålspuré og trøffelsauce
Farseret Hopballemølle kyllingebryst, hokkaido, hønsesky og brøndkarse
Oste
4 slags oste, kompot og kiks
Comté, æblekompot, brunet smør og hasselnødder
Gammelknas, hybenkompot og malt
Desserter
Chokoladebavarois, sprød jordskok, jordskokkeis og frysetørret kaffe
Vaniljeis med æble og sort peber, mandeltærte og krystalliseret chokolade
Braiseret ananas, vaniljeis, krystaliseret chokolade og karamelsauce
April - maj - juni 2025
forretter & mellemretter
Tempereret laks, saltet agurk, radiser, dild og syrnet fløde
Hvide og grønne asparges, Skagen Skinke, sauce mouseline og kålblomster
Vol au vent, høns, asparges, bagte tomater og urter
hovedretter
Kalveculotte, bagte løg, ærter, kalvesky og tallerkensmækker
Oksemørbrad, spæd kål, forårsløg, sauce bordelaise +50 kr.
Farseret Unghanebryst, små spidskål, tyttebær og sauce supreme
Oste
4 slags oste, kompot og kiks
Comté, æblekompot, brunet smør og hasselnødder
Gammelknas, hybenkompot og malt
Desserter
Rabarberkompot, yoghurtsorbet og kagecrumble
Hvid chokolademousse, bærsorbet, bagt chokolade og mynte
Citronfromage, lemoncurd, estragonmarengs og vaniljeis
juli - august - september 2025
forretter & mellemretter
Hjertesalat, håndpillede rejer, urteemulsion, crouton og brøndkarse
Stegt kammusling, pak choi, løgpuré og beurre blanc
Tatar af sommerbuk, romaine, tomat og estragon
hovedretter
Filet af sommerbuk, sommerløg, svampe og portvinssauce +50kr
Farseret kyllingebryst, majs, gulerødder, kantareller og kærnemælkssauce
Oksefilet, auberginepuré, bagte løg og rødvinssauce
Oste
4 slags oste, kompot og kiks
Comté, æblekompot, brunet smør og hasselnødder
Gammelknas, hybenkompot og malt
Desserter
Jordbær, luftig hvid chokolademouse, crumble og skovsyre
Danske bær, chokolademousse, kørvel og sprød karamel
Blommetærte med bagte og syltede blommer, blommesorbet og mynte
oktober - november - december 2025
forretter & mellemretter
Tempereret laks, fennikel, agurk og syrnet fløde
Stegt kammusling, jordskokkesuppe, hasselnødder og syrnet fløde
Jomfruhummerbisque, stegt jomfruhummer, syltede løg og fennikel
hovedretter
Økologisk grisenakke, kål, solbær og solbærsauce
Kalvebryst, kålterrin, syltede løg og pebersauce
Oksefilet, selleri, kålskud og rødvinssauce
Oste
4 slags oste, kompot og kiks
Comté, æblekompot, brunet smør og hasselnødder
Gammelknas, hybenkompot og malt
Desserter
Kirsebærsorbet, hvid chokolademousse, kandiserede mandler og syltede kirsebær
Mørk chokolademousse, vaniljeis, karamel og appelsin
Æblekompot, vaniljeis, crumble og mynte