Spring til indhold

INDKØBSKURV

Din indkøbskurv er tom

selskabsmenuer

menuer efter sæson

Vores selskabsmenuer er sammensat efter årstidens råvarer og vi prioriterer at handle med lokale, økologiske leverandører. Derfor varierer menuerne efter sæson.

SÅDAN FUNGERER DET

I nedenstående fremgår menuerne efter måneder. Her kan man frit vælge og kombinere mellem tre forskellige retter. Til alle forretter serveres der også surdejsbrød og smør, mens der til hovedretterne serveres pommes anna.

PRIS PR. PERSON

(ved min. 20 kuverter)

2 retter, 325 kr.
3 retter, 465 kr.
4 retter, 525 kr.

Halv pris på børn under 12 år.

januar - februar - marts 2024

forretter & mellemretter

Røget laks, rygeost og syltet fennikel

Tatar af okse, syltet selleri, tomat og pebermayo

Hummerbisque, tempereret fisk, syltede løg og urter

hovedretter

Kalveculotte, saltbagt selleri, tyttebær og blanquette sauce

Oksefilet, bagt blomkål, blomkålsselleri og trøffelsauce

Farseret kyllingebryst, gulerødder og hønsesky

Oste

4 slags oste, kompot og kiks

Comté, æblekompot, brunet smør og hasselnødder

Gammelknas, hybenkompot og malt

Desserter

Chokoladebavarois, jordskok og kaffe

Æbleis, mandeltærte og krystaliseret chokolade

Braiseret ananas, vaniljeis, krystaliseret

April - maj - juni 2024

forretter & mellemretter

Tempereret laks, saltet agurk, radiser og dild

Hvide asparges, Skagen Skinke og sauce mousseline

Vol au vent, høns og asparges

hovedretter

Kalvefilet, løg, ærter og luftig sauce

Oksemørbrad, kål, forårsløg, sauce bordelaise +50 kr.

Unghane, spidskål, tyttebær og sauce supreme

Oste

4 slags oste, kompot og kiks

Comté, æblekompot, brunet smør og hasselnødder

Gammelknas, hybenkompot og malt

Desserter

Rabarberkompot, yoghurtsorbet og crumble

Hvid chokolademousse, bærsorbet og bagt chokolade

Citronfromage, lemoncurd, estragon og vaniljeis

juli - august - september 2024

forretter & mellemretter

Hjertesalat, håndpillede rejer, urteemulsion og croutoner

Kammusling, pak choi og beurre blanc

Tatar af sommerbuk, romaine, tomat og estragon

hovedretter

Filet af sommerbuk, sommerløg, svampe og portvinssauce +50kr

Farseret kyllingebryst, majs, gulerødder og kærnemælkssauce

Kalvefilet, aubergine, løg, brisler og rødvinssauce

Oste

4 slags oste, kompot og kiks

Comté, æblekompot, brunet smør og hasselnødder

Gammelknas, hybenkompot og malt

Desserter

Jordbær, luftig fløde og crumble

Bær, chokolademousse og kørvel

Blommetærte, blommesorbet og mynte

oktober - november - december 2024

forretter & mellemretter

Tempereret laks, fennikel, agurk og syrnet fløde

Stegt kammusling, jordskokkesuppe og hasselnødder

Jomfruhummerbisque, syltede løg og fennikel

hovedretter

Grisenakke, kål, solbær og solbærsauce

Kalvebryst, kålterrin, syltede løg og pebersauce

Oksefilet, selleri, kålskud og rødvinssauce

Oste

4 slags oste, kompot og kiks

Comté, æblekompot, brunet smør og hasselnødder

Gammelknas, hybenkompot og malt

Desserter

Kirsebærsorbet, hvid chokolademousse og kandiserede mandler

Mørk chokolademousse, vaniljeis, karamel og appelsin

Æblekompot, vaniljeis, crumble og mynte