Spring til indhold

INDKØBSKURV

Din indkøbskurv er tom

AFTENMENU

SNACKS

Østers naturel eller friteret, 1 eller 3 stk.
45 / 120

Skagen Skinke, trøffelsalami, coppa, dijonnaise, brød og øko smør
155

Kroket af gris med chilimayo
2 stk. 50

Mathisens signaturvaffel med tatar og trøffelmayo
50

Ristede mandler med trøffel
50

Gordal Picante oliven
50

MATHISEN OPLEVELSEN

Vælges af hele bordet og bestilles senest kl. 20.00

Glas champagne
Snacks
4-retters menu
Tilpasset vinmenu
Surdejsbrød og øko smør
Filtreret vand med og uden brus
Kaffe og sødt
1095

3-RETTERS MENU

Røget ørred og ørredrogn fra Ådal Ørred, rygeost, æble, fennikel og dild

Stegt kylling, gulerodspuré, bagte gulerødder, hasselnødder, estragon og gulerodssauce med kærnemælk og brunet smør

Choux au craquelin med blommekompot, vaniljeis og crumble

Surdejsbrød og smør
465

Vi tilbyder også en vegetarisk 3-retters menu, kontakt restauranten for mere information

4-retters menu

Røget ørred og ørredrogn fra Ådal Ørred, rygeost, æble, fennikel og dild

Stegt kylling, gulerodspuré, bagte gulerødder, hasselnødder, estragon og gulerodssauce med kærnemælk og brunet smør

Tre oste, kompot, oliven og knækbrød

Choux au craquelin med blommekompot, vaniljeis og crumble

Surdejsbrød og smør
585

VINMENU

3 glas
295

4 glas
365

FORRETTER, mellemretter & salater

Røget ørred og ørredrogn fra Ådal Ørred, rygeost, æble, fennikel og dild
155

Rørt tatar, små salater og kartoffelchips
165

Cæsarsalat med kylling, croutons, parmesan og cæsardressing
110 / 155

Hovedretter

Stegt kylling, gulerodspuré, bagte gulerødder, hasselnødder, estragon og gulerodssauce med kærnemælk og brunet smør
265

Lys fisk, gulerodspuré, bagte gulerødder, hasselnødder, estragon og gulerodssauce med kærnemælk og brunet smør
265

Ribeye, hvidløg og bearnaisesauce
(Vælg mellem pommes frites eller små kartofler)
385

Rørt tatar med små salater og pommes frites og aioli
220

sides

Surdejsbrød og øko smør
25

Pommes frites og aioli
35

Små kartofler
45

Salat
45

ost & sødt

3 / 5 oste, kompot, oliven og knækbrød
125 / 155

Choux au craquelin med blommekompot, vaniljeis og crumble
125

Chokoladebrud og småkager
69

børneretter

(For børn under 12 år)

Fiskefilet, pommes frites, remoulade og snackgrønt
95

Mathisens italienske kødboller, tomatsauce og pasta
95

Æblekompot og vaniljeis
95

Vaffel med vaniljeis og chokolade
95

åbningstider & kontakt

Torvegade 11
8900 Randers C
Danmark

Tlf: +45 87113068
Mail: arrangement@hotel-randers.dk

ÅBNINGSTIDER

Mandag - torsdag 11.00 - 22.00
(Køkkenet lukker 21.30 )

Fredag - lørdag. 11.00 - 23.00
(Køkkenet lukker 22.00)

Lukket søndage og helligdage.