Restaurant Mathisen

Fra hotellets fouyer er der adgang til Brasserie Mathisen, der leverer en helstøbt gourmetoplevelse, hvor der er stor fokus på årstidens friske råvarer, som danner grundlaget for menuen. Ligesom Hotel Randers er et klassisk hotel med et moderne twist, så afspejler den danske gourmetmad også dette i Brasseriet.

Brasseriet summer af en hyggelig og intim stemning, hvor den personlige betjening og service er et midtpunkt for dit besøg. Vores team af dygtige kokke går ikke på kompromis med kvaliteten og anretningen af gourmetmaden, og vores tjenere kommer gerne med gode forslag til hvilken vin eller øl der er bedst afstemt med din valgte menu.

Brasserie Mathisen byder gæster indenfor til udsøgte gourmetoplevelser, hvor der altid er stor fokus på friske råvarer og sanselige smagsoplevelser. Nyd hertil delikate og tilpassede vine i en hyggelig og afslappende atmosfære.

Brasserie Mathisen er Hotel Randers’ stilige brasserie. Her kan du nyde et lækkert måltid og smage på spændende øl og vine. Brasseriet er opkaldt efter hotellets tidligere ejer, Fru Mathisen. Menukortet byder på danske klassikere men med et moderne twist, og hvor der aldrig gås på kompromis med råvarerne eller præsentationen.

Smagfuld og lækker mad
Service i top, gæsterne sættes først

BOOK DIT VÆRELSE HER 24 TIMER I DØGNET

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG FÅ EKSKLUSIVE TILBUD / EVENTS /
VIP / NYHEDER OG MEGET MERE FRA HOTEL RANDERS!

KØB DIT GAVEKORT HER PÅ HOTEL RANDERS