Ophold

Ophold i helt unikke og historiske rammer

Randers kan dateres tilbage til 1000-tallet, hvilket byens centrum stadigvæk bærer præg af. De mange middelalderstræder byder bl.a. på gode shoppingmuligheder, og hyggelige cafebesøg. Byen har særdeles mange seværdigheder hele året rundt. Hvad enten Randers besøges alene, som par eller som familie, er der aktiviteter, kultur og naturoplevelser for alle.

Hotel Randers er et ikonisk hotel i hjertet af Randers, hvor historie og det 21. århundrede møder hinanden både på hotellet og lige uden for svingdøren. Hotellets værelser har indbydende og enestående komfort og stil, der forener historien på det 150 år gamle hotel med de moderne detaljer og moderniseringer, der blev lavet i 2016.

Et ophold på Hotel Randers bærer præg af kvalitet hele vejen rundt, og man mærker den personlige betjening, så snart man træder ind på hotellet.

Nyd et sommer- eller weekendophold i Randers, som er en unik mulighed for selvforkælelse og mindeværdig oplevelse. Hele byen har en fantastisk atmosfære, og midtbyen sprudler af liv.

Vi har mange forslag til, hvad man kan lave i Randers, og er altid behjælpelige med besvarelse af spørgsmål før din booking.

BOOK DIT VÆRELSE HER 24 TIMER I DØGNET

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG FÅ EKSKLUSIVE TILBUD / EVENTS /
VIP / NYHEDER OG MEGET MERE FRA HOTEL RANDERS!

KØB DIT GAVEKORT HER PÅ HOTEL RANDERS