Du bruger en meget gammel browser. For en bedre oplevelse anbefaler vi at du bruger en nyere browsere.
loading...
Vælg mindst 7 tapas før du går videre
Tak for din bestilling!
Du har modtaget en ordrebekræftelse på din mail.
Beklager!
Der skete en fejl. Prøv igen eller send os en email.
Antal personer
0
Tapas pr. person
0
Tapas
i alt
0
Pris
i alt
0
Gå videre
Gå videre
Gå tilbage
Send bestilling
Gå tilbage
Trin 3 ud af 4
Dine oplysninger
Navn
Telefon
Dato for afhentning
Tidspunkt for afhentning
Kommentar
Trin 4 ud af 4
Bekræft bestilling

TAPAS

  Pris

  Antal personer:
  Tapas pr. person:
  Tapas i alt:
  Pris i alt:

  Dine oplysninger

  Navn:
  Telefon:
  Email:
  Dato for afhentning:
  Tidspunkt for afhentning:
  Kommentar:

  Traditionelt hotel i moderne rammer

  Hotel Randers byder dig velkommen i charmerende, historiske rammer. Fra du træder ind i vores reception, vil du opleve en udpræget personlig service med fokus på dig og dine behov og ønsker. Vi gør vores bedste for, at du føler dig hjemme under dit besøg.

  Om du er gæst på hotellet eller ej, står dørene åbne til vores brasserie Mathisen, som byder på frokostretter og aftenmenuer, der bærer præg af hotellets passion for madlavning.

  Hotellet blev opført i 1856 og har i alt 84 værelser, herunder flere eksklusive og antikke. Se film fra 1937 her: DetgamleHotelRanders. Alle er renoveret i 2016, så trods hotellets historie som et af de første danske provinshoteller, vil du opleve klassiske omgivelser med faciliteter, der matcher hotellets 4 stjerner. Renoveringen er sket med nænsom hånd i samarbejde med Novel Cabinet Makers samt Baumann Boe-Whitehorn, hvor sidstnævnte er Kongelig Bygningsinspektør og bl.a. har istandsat Frederik VIIIs palæ på Amalienborg. Med dette designsamarbejde er de mange fine fortællinger fra hotellets lange historie stadig at spore i detaljerne samtidig med, at den overordnede indretning udstråler eksklusiv og sofistikeret æstetik.

  Vores brasserie byder på madoplevelser ud over det sædvanlige med fokus på smag afstemt efter årstid, mens vores servicebevidste personale skaber den helt rigtige gastronomiske oplevelse. Nyd en skøn aften på hotellet og lad dig herefter indhylle i vores bløde dyner og stå op næste morgen til en lækker morgenbuffet. Gå også på opdagelse i de mange attraktioner i og omkring Randers – besøg Randers Kunstmuseum, Randers Regnskov, Memphis Mansion, Water & Wellness, Museum Østjylland, Gaia Museum Outsider Art eller ta’ en shoppetur i Randers bymidte.

  På hotellets første etage befinder der sig nyrenoverede konferencelokaler med rig mulighed for at afholde møder af enhver slags. Ved samme lejlighed kan I nyde køkkenets udsøgte serveringer.

  Ønsker du at holde fest på hotellet, sikrer vi de rette rammer og sørger for at varetage alt det praktiske, så du selv kan nyde arrangementet. Vores selskabslokaler med klimaanlæg er unikke med hver deres særpræg, hvor Festsalen bl.a. har guldbelagt loft. Kontakt os for at se nærmere på lokaliteterne og få et skræddersyet oplæg.

  Vi tilbyder desuden tapas take-away og diner transportable til enhver anledning.

  På Hotel Randers vægter vi det gode værtskab højt og ser altid frem til at servicere vores gæster. Vi værner om vores gode rygte og værdsætter at få lov til at være en del af mange forskelligartede arrangementer og festligheder.

  Uanset hensigten med dit besøg, vil vi gøre vores bedste for at forkæle dig.

  Hjertelig velkommen på Hotel Randers.