LA NORMA OPHOLD

gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==

EN VERDENSKENDT TRAPEZ-ARTIST

*LA NORMA*

Bag kunstnernavnet La Norma er Norma Nielsen, født i 1926 i Randers. Hendes far var biografkontrollør i byen, og om søndagen sad Norma og beundrede stjernerne på filmlærredet uden den mindste anelse om, at hun en dag skulle komme til at stå på en scene i Hollywood sammen med flere af dem.

Besøg Normas fødeby, Randers, og få en mindeværdig oplevelse, når vi med et dejligt ophold til jer, hylder Normas fantastiske liv. Et bysbarn, vis historie vi alle kan blive betaget af – og lære af.

Opholdet inkluderer pr. person
Ankomst mandag-lørdag
1x Mousserende vin og chokolade på værelset ved ankomst
1x Mathisen oplevelsen inkl. vin (se menu på www.brasseriemathisen.dk)
1x La Norma drink i Hornsleth
1x Overnatning i dobbeltværelse
1x Stor morgenbuffet

Pris pr. person i dobbeltværelse fra DKK 2.075,-
Pris pr. person i enkeltværelse fra DKK 2.649,-

Bookes på T: 86 42 34 22

BESKRIVELSE
Norma kom ud af en søskendeflok på 13 børn, og hun var som barn god til at danse og lave akrobatnumre. Efter Anden Verdenskrig var en varieté på besøg i Randers, både for at optræde, men også for at opdage nye talenter, hvorfor de besøgte nogle af byens danseskoler. Deres øjne faldt på Norma.

14 år gammel flyttede hun derfor hjemmefra og til Vesterbro i København, hvor hun under barske forhold, blev oplært som trapez-artist. Knap et par år senere havde hun sin debut. Herfra tog hendes karriere fart i Danmark og ude i verden.  Norma flyttede senere til USA.

Hendes livshistorie, der både er storslået og barsk, kan ses i DR-dokumentaren ”Den fantastiske historie om pigen, der ville flyve.”