KONFIRMATIONSMENU
KONFIRMATIONSMENU
FORRET
– Koldrøget laks fra Fiskehandler Møller med friskost, salte agurker med krondild, knasende rugbrøds crumble og grønne urter.
– Oksecarpaccio m. trøffelmayonnaise, ristede hasselnødder, rucola, citrusolie
– Rejecocktail m. håndpillede marinerede rejer, hjertesalat, citron, tomat, dild og karse
– Tarteletter med høns i asparges, bagt tomat og hakket persille
Friskbagt brød og gammeldags kærnet smør (ikke til tarteletter)
HOVEDRET
– Rosastegt kalveculotte med spinat, forårssvampe og grønne asparges, brændte nye løg og karse, små kartofler vendt med smør og urter, syltede sennepsfrø i
– kraftig kalveglace med hvidvin og hakket persille
– Urtestegt supreme kyllingebryst m. majscreme, ristede majs med timian, forårsløg, små kartofler vendt med smør og urter og cremet hønsesauce
– Helstegt oksemørbrad m. gulerodspuré, grønne asparges, forårsløg, smørristede små kartofler og bearnaise (+55 kr.)
DESSERT
– Rørt panna cotta på bagt rabarber med hyldeblomst, karamelliserede mandler og havreflager
– Sprød nøddekurv m. to kugler is og frisk frugt
– Chokoladekage med friske bær, vaniljeis og coulis
– Pandekager med is, friske bær, flødeskum og coulis
DU KAN
..sammensætte din
menu ved at vælge
1 x forret
1 x hovedret
1 x dessert
PRIS PR. PERSON
ved min. 20 kuverter
325,-
Bemærk at prisen er eksklusiv drikkevarer
Torvegade 11
DK-8900 Randers C
+45 8642 3422
hr@hotel-randers.dk