JULEFROKOST

gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==

MENU

JULEBUFFET
Hvide og røde sild med karrysalat og karse
Røde sild med kapers og løg
Fiskefilet med remoulade og citron
Varmrøget laks
Rejer med mayonnaise og citron
Gravad laks med sennepsdressing
Lun leverpostej med champignon og bacon
Sylte med rødbeder og sennep
Flæskesteg med rødkål
Andebryst med svesker i portvin
Æbleflæsk
Medisterpølse med stuvet grønlangkål
Juleskinke med brunede kartofler
Helstegt oksefilet, kartofler og rødvinssky
Udvalg af europæiske oste med kiks og kompot
Ris á la mande med kirsebærsauce
Brød og smør

PRIS
Pr. person ekskl. drikkevarer DKK 425,-

Pr. person inkl. kaffe, øl, vin og sodavand ad libitum DKK 750,-
Priserne er inkl. musik og dans i Festsalen fra kl. 19-01.

DATOER
Fredag d. 27. og lørdag d. 28. november
Fredag d. 4. og lørdag d. 5. december
Fredag d. 11. og lørdag d. 12. december

OVERNATNING
I forbindelse med ovenstående tilbyder vi overnatning til fordelagtige priser:
Enkeltværelse med morgenmad DKK 899,-
Dobbeltværelse med morgenmad DKK 1099,-

BOOK DIT VÆRELSE HER

KØB GAVEKORT

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG FÅ EKSKLUSIVE TILBUD / EVENTS / VIP / NYHEDER OG MEGET MERE!
Julefrokost Hotel Randers

Julefrokost Hotel Randers