Hotellet

TRADITIONELT HOTEL I MODERNE RAMMER

Hotel Randers byder dig velkommen indenfor i charmerende og historiske rammer. I receptionen bliver du budt velkommen af et smilende personale, som sætter en ære i at yde en høj personlig service, hvor du er i fokus. Vi gør altid vores bedste for, at du føler dig vel modtaget og godt tilpas under hele dit besøg.

Hotel Randers er et af de første provinshoteller i Danmark, og består i dag af en blanding af klassiske, men også moderne rammer, der matcher hotellets 4 stjerner. Hotellet er fra 1856 og blev renoveret i 2016 – herunder alle 84 værelser. Renoveringen er foregået i samarbejde med Novel Cabinet Makers og Baumann Boe-Whitehorn. Sidstnævnte er Kongelig Bygningsinspektør og har bl.a. istandsat Frederik VIIIs palæ på Amalienborg. Med dette designsamarbejde er de mange fine fortællinger fra hotellets lange historie stadig at spore i detaljerne samtidig med, at den overordnede indretning udstråler sofistikeret æstetik, eksklusivitet og afslapning.

Brasserie Mathisen og loungebaren, Hotel Randers by Hornsleth, er bestemt et besøg værd, når du overnatter på hotellet. Brasseriet byder på madoplevelser i den bedste klasse, og her er fokus på smage afstemt årstiderne. Service er øverste prioritet hos os, så vi er med til at skabe den helt rigtige gastronomiske oplevelse for jer. Afslut aftenen med en drink i loungebaren, inden du går til ro og får en god nats søvn i vores bløde dyner. Næste dag kan du gå ombord i vores lækre morgenbuffet med noget for enhver smag.

Skal du afholde et møde eller en konference, finder du vores mødelokaler på 1. sal. Lokalerne er forskelligt indrettede og kan rumme møder af enhver slags og størrelse. Under mødet kan vi sørge for forplejning i form af blandt andet kaffe/te, snacks og køkkenets udsøgte serveringer.

Vi kan også sørge for rammerne for din næste fest. Vi står for alt det praktiske, så du blot kan nyde arrangementet og dine gæster. Vores selskabslokaler med klimaanlæg har hver sine særpræg, hvor fx festsalen har guldbelagt loft. Kontakt os, så vi i fællesskab kan gennemgå lokalerne, snakke om de specifikke ønsker, og efterfølgende skræddersy et oplæg ud fra dine ønsker.

Bemærk også, at vi har diner transportable til enhver lejlighed.

Uanset, hvad dit ærinde er, ser vi altid frem til at byde dig indenfor.

Hjerteligt velkommen til Hotel Randers.

Se film fra Hotel Randers 1937 KLIK HER

BOOK DIT VÆRELSE HER 24 TIMER I DØGNET

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG FÅ EKSKLUSIVE TILBUD / EVENTS /
VIP / NYHEDER OG MEGET MERE FRA HOTEL RANDERS!

KØB DIT GAVEKORT HER PÅ HOTEL RANDERS