HOTEL TÆT PÅ VIBORG

Hotel Randers ligger kun 50 minutter fra Viborg

gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==

Hotel Randers byder dig velkommen indenfor i charmerende og historiske rammer.

Hotel Randers byder dig velkommen i charmerende og historiske rammer. Fra du træder ind i vores reception, vil du opleve personlig service med fokus på dig og dine behov. Vi gør altid vores bedste for, at du føler dig hjemme under dit besøg.Hotel Randers er et af de første provinshoteller i Danmark, og består i dag af en blanding af klassiske, men også moderne rammer, der matcher hotellets 4 stjerner. Hotellet er fra 1856 og blev renoveret i 2016 – herunder alle 84 værelser.

Renoveringen er foregået i samarbejde med Novel Cabinet Makers og Baumann Boe-Whitehorn. Sidstnævnte er Kongelig Bygningsinspektør og har bl.a. istandsat Frederik VIIIs palæ på Amalienborg. Med dette designsamarbejde er de mange fine fortællinger fra hotellets lange historie stadig at spore i detaljerne samtidig med, at den overordnede indretning udstråler sofistikeret æstetik, eksklusivitet og afslapning.Vores brasserie byder på madoplevelser ud over det sædvanlige med fokus på smag afstemt efter årstiderne alt imens vores servicebevidste personale skaber den helt rette gastronomiske atmosfære. Nyd en skøn aften på hotellet og lad dig herefter indhylle i vores bløde dyner. Stå næste morgen op til en lækker morgenbuffet. Benyt også dit besøg til at gå på opdagelse i de mange attraktioner i og omkring Randers. Besøg fx Randers Kunstmuseum, Randers Regnskov, Memphis Mansion, Water & Wellness, Museum Østjylland, Gaia Museum – Outsider Art eller tag på en shoppetur i Randers bymidte.

Kontakt os her
Besøg Restaurant Brasserie Mathisen

Der er også mange, der besøger vores loungebar, Hotel Randers by Hornsleth, som er en oplevelse både for synet og for ganen. På hotellets første etage finder du de nyrenoverede konferencelokaler med rig mulighed for at afholde møder af enhver slags. Under jeres møde kan I nyde køkkenets udsøgte serveringer.Ønsker du at holde fest på hotellet, sikrer vi de rette rammer og sørger for at varetage alt det praktiske, så du selv kan nyde arrangementet.

Vores selskabslokaler med klimaanlæg har hver sine særpræg, hvor fx festsalen har guldbelagt loft, der skaber en særlig stemning. Kontakt os for at se nærmere på lokaliteterne og få et skræddersyet oplæg efter dine ønsker.Vi tilbyder desuden tapas take-away og diner transportable til enhver anledning. På Hotel Randers sætter vi det gode værtskab højt og ser altid frem til at byde velkommen indenfor. Uanset hensigten med dit besøg, gør vi vores bedste for at forkæle dig.Hjertelig velkommen til Hotel Randers.

Hjertelig velkommen på Hotel Randers. Tlf: 8642 3422

hotel taet paa viborg

Hotel tæt på Viborg

 

gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==