HOTEL TÆT PÅ SKIVE

Hotel Randers ligger kun 65 minutter fra Skive

gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==

Hotel Randers byder dig velkommen indenfor i charmerende og historiske rammer. I receptionen bliver du budt velkommen og vi sætter en ære i at give en høj service, hvor du er i fokus. Når du er hos os, håber vi, du vil føle dig hjemme og rigtig god tilpas.

Hotel Randers er et af de første provinshoteller i Danmark, og består i dag af en blanding af klassiske. men også moderne rammer, der matcher hotellets 4 stjerner. Hotellet er fra 1856 og blev renoveret i 2016 – herunder alle 84 værelser. Renoveringen er foregået i samarbejde med Novel Cabinet Makers og Baumann Boe-Whitehorn. Sidstnævnte er Kongelig Bygningsinspektør og har bl.a. istandsat Frederik VIIIs palæ på Amalienborg. Med dette designsamarbejde er de mange fine fortællinger fra hotellets lange historie stadig at spore i detaljerne samtidig med, at den overordnede indretning udstråler sofistikeret æstetik, eksklusivitet og afslapning.Hotel Randers byder også indenfor hos Brasserie Mathisen og i loungebaren, Hotel Randers by Hornsleth.

Brasseriet byder på madoplevelser i den bedste klasse og her er fokus på smage afstemt årstiderne. Service er øverste prioritet hos vores personale, og de er med til at skabe den helt rigtige gastronomiske totaloplevelse for jer. Nyd en skøn aften på hotellet og få herefter en god nats søvn i vores bløde dyner. Start dagen efter med vores lækre morgenbuffet. Gå også på opdagelse i de mange attraktioner i og omkring Randers, som f.eks. Randers Regnskov, Memphis Mansion, Museum Østjylland, Water & Wellness, Randers Kunstmuseum, Gaia Museum – Outsider Art eller gå på shoppetur lige uden for hotellet i centrum af Randers.

Kontakt os her
Besøg Restaurant Brasserie Mathisen

På hotellets første etage finder du vores nyrenoverede konferencelokaler. Her har du mulighed for at afholde møder af enhver slags. Samtidig er køkkenet lige ved hånden og også her vil det være en ære for os, at servicere dig og dine kursister.En fest på hotellet er en god oplevelse, som vi har mange tilfredse gæster, der siger.

Vi varetager ganske simpelt alt, så du kan bruge tiden sammen med dine gæster. Vores selskabslokaler med klimaanlæg er unikke, hvor festsalen bl.a. har guldbelagt loft. Kom forbi og lad os give dig en rundvisning, en kop kaffe og efterfølgende skræddersy et oplæg, så din fest bliver unik.Vi tilbyder også tapas take-away og diner transportable til enhver anledning.

Hjertelig velkommen på Hotel Randers. Tlf: 8642 3422

Hotel tæt på Skive

Hotel tæt på Skive

 

gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==