HOTEL TÆT PÅ SKANDERBORG

Hotel Randers ligger kun 50 minutter fra Skanderborg

gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==

Som gæst på Hotel Randers, vil du opleve et hotel fyldt med alt det, der skal til, for at du føler dig forkælet. Vores personale gør alt for, at du føler dig hjemme under dit besøg og her er du tæt på det hele i centrum af Randers.

Hotellet er fra 1856, men blev gennemgribende renoveret i 2016, så de 84 værelser, har fået et moderne og stilfuldt udseende. Hotel Randers er et af de første danske provinshoteller, med klassiske omgivelser og faciliteter, der lever op til hotellets 4 stjerner. Renoveringen er sket med nænsom hånd i samarbejde med Novel Cabinet Makers samt Baumann Boe-White-horn. Baumann Boe-Whitehorn er Kongelig Bygningsinspektør og var bl.a. indvolveret i istansættelsen af Frederik VIIIs palæ på Amalienborg.

Fokus i samarbejdet har været at genskabe de mange fine fortællinger fra hotellets lange historie, som man derfor i dag stadigvæk kan spore i detaljerne. Uanset om du er overnattende gæst eller ej, så, er du meget velkommen i vores Brasserie Mathisen, som byder på lækre frokostretter og aftenmenuer. De skaber madoplevelser ud over det sædvanlige med fokus på smage afstemt efter årstiderne. Vores passionerede personale sørger for at I får en aften med fokus på jer og den gode mad. Nyd en dejlig aften på hotellet og slap af i de bløde dyner på ét af vores 84 værelser. Næste morgen kan du stå op til en lækker morgenbuffet, som sikrer dig en god start på dagen. Oplev fx Randers Kunstmuseum, Randers Regnskov, Memphis Mansion eller Gaia Museum – Outsider Art. Tag også en shoppetur i gågaderne omkring hotellet.

Kontakt os her
Besøg Restaurant Brasserie Mathisen

Du finder vores nyrenoverede konferencelokaler på 1. sal, hvor vi har rammerne til dit møde. Under jeres møde kan I nyde køkkenets udsøgte serveringer.En fest på Hotel Randers er en fest i de rette rammer, hvor vi sørger for alt det praktiske. Kontakt os for et nærmere kig på lokaliteterne og få et individuelt forslag til netop din fest.

Vi tilbyder også tapas take-away og diner transportable som kan bruges i enhver anledning.På Hotel Randers sætter vi fokus på vores værtskab og ser altid frem til at byde hjerteligt velkommen til Hotel Randers.

Hjertelig velkommen på Hotel Randers. Tlf: 8642 3422

Hotel tæt på Skanderborg

Hotel tæt på Skanderborg

 

gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==