HOTEL TÆT PÅ SILKEBORG

Hotel Randers ligger kun 55 minutter fra Silkeborg

gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==

Hotel Randers er tæt på dig og byder dig velkommen i de perfekte ram-mer.

Når du står i vores reception og kigger dig omkring, vil du opleve en ro og harmoni, der bliver fulgt godt op af vores personale, der i den grad sætter fokus på dig og dine behov. Hotellet stammer fra 1856 og blev renoveret i 2016. Når du booker ét af de 84 værelser, bestemmer du selv, hvilket type du ønsker, og om det skal være eksklusivt eller antikt.

Hotel Randers er et af de første danske provinshoteller og her vil du opleve klassiske omgivelser med faciliteter, der lever op til hotellets 4 stjerner. Designsamarbejdet mellem Novel Cabinet Makers og Baumann Boe-Whitehorn, der bl.a. har istandsat Frederik VIIIs palæ på Amalienborg, har sat sit præg på renoveringen af Hotel Randers i 2016. De mange fine fortællinger fra hotellets historie kan stadig spores i detaljerne, samtidig med, at indretningen udstråler eksklusivitet og æstetik. Hotel Randers er ikke blot et hotel. Det består også af Brasserie Mathisen og loungebaren Hotel Randers by Hornsleth.

Hotellets passion for madlavning oplever du i vores brasserie, der by-der på madoplevelser ud over det sædvanlige. Brasseriet har fokus på årstiderne, og vores servicebevidste personale skaber den helt rigtige gastronomiske oplevelse. Nyd en skøn aften på hotellet og slap af på værelset, hvor du kan lade dig indhylle i vores bløde dyner. Næste morgen sørger vi for, at morgenbuffet står klar og at kaffen er dampende frisk.

Kontakt os her
Besøg Restaurant Brasserie Mathisen

Mange af vores gæster benytter Hotel Randers’ centrale beliggenhed til også at besøge de mange attraktioner, der findes tæt på. Der er fx Randers Kunstmuseum, Randers Regnskov, Water & Wellness samt Memphis Mansion. Der er mange fristelser, og dem kan du også kombinere med en shoppingtur i midtbyen.Vores konferencelokaler med mulighed for at afholde møder af enhver slags, finder du på vores første sal.

Her kan du i ro og fred holde møde, og samtidig nyde kaffe, te eller lækre serveringer under mødet. Vi danner ramme om mange fester på hotellet. Vi varetager alt det praktiske, så du kan more dig sammen med dine gæster. Vores selskabslokaler med klimaanlæg er unikke med hver deres særpræg, hvor festsalen bl.a. har guldbelagt loft.

Kontakt os for at se nærmere på lokalerne og få et individuelt udarbejdet oplæg.Vi tilbyder også tapas take-away og diner transportable til enhver anledning.På Hotel Randers sætter vi en ære i, at være de bedste værter for vores gæster. Vi værner om vores gode ry og værdsætter at få lov til at være en del af de mange fester og arrangementer som vi årligt er med tilVelkommen til Hotel Randers.

Hjertelig velkommen på Hotel Randers. Tlf: 8642 3422

 

Hotel tæt på Silkeborg

Hotel tæt på Silkeborg

 

gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==