HOTEL TÆT PÅ RØNDE

Hotel Randers ligger kun 40 minutter fra Rønde

gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==

Hotel Randers byder dig velkommen indenfor i charmerende og historiske rammer.

I receptionen bliver du budt velkommen og vi sætter en ære i at give en høj service, hvor du er i fokus. Når du er hos os, håber vi, du vil føle dig hjemme og rigtig god tilpas.Hotel Randers er et af de første provinshoteller i Danmark, og består i dag af en blanding af klassiske. men også moderne rammer, der matcher hotellets 4 stjerner. Hotellet er fra 1856 og blev renoveret i 2016 – herunder alle 84 værelser.

Renoveringen er foregået i samarbejde med Novel Cabinet Makers og Baumann Boe-Whitehorn. Sidstnævnte er Kongelig Bygningsinspektør og har bl.a. istandsat Frederik VIIIs palæ på Amalienborg. Med dette designsamarbejde er de mange fine fortællinger fra hotellets lange historie stadig at spore i detaljerne samtidig med, at den overordnede indretning udstråler sofistikeret æstetik, eksklusivitet og afslapning.Hotel Randers byder også indenfor hos Brasserie Mathisen og i loungebaren, Hotel Randers by Hornsleth. Brasseriet byder på madoplevelser i den bedste klasse og her er fokus på smage afstemt årstiderne. Service er øverste prioritet hos vores personale, og de er med til at skabe den helt rigtige gastronomiske totaloplevelse for jer. Nyd en skøn aften på hotellet og få herefter en god nats søvn i vores bløde dyner. Start dagen efter med vores lækre morgenbuffet.

Gå også på opdagelse i de mange attraktioner i og omkring Randers, som f.eks. Randers Regnskov, Memphis Mansion, Museum Østjylland, Water & Wellness, Randers Kunstmuseum, Gaia Museum – Outsider Art eller gå på shoppetur lige uden for hotellet i centrum af Randers.

Kontakt os her
Besøg Restaurant Brasserie Mathisen

Skal du afholde et møde eller en konference, finder du vores lokaler på 1. sal. Lokalerne er forskelligt indrettede og kan rumme møder af enhver slags og størrelse. Under mødet kan I nyde køkkenets udsøgte serveringer. Vi kan også sørge for fantastiske rammer for din næste fest. Vi står for alt det praktiske, så du blot kan nyde arrangementet og dine gæster. Vores selskabslokaler med klimaanlæg har hver sine særpræg, hvor fx festsalen har guldbelagt loft.

Kontakt os, så vi i fællesskab kan gennemgå lokalerne, snakke om de specifikke ønsker og efterfølgende kan vi lave et deltaljeret oplæg ud fra dine ønsker. Vi har også tapas take-away og diner trans-portable til enhver lejlighed.Uanset, hvad dit ærinde er, ser vi altid frem til at byde dig velkommen. Vi vil gøre alt for at dit besøg bliver så godt som muligt. Vi byder dig hjertelig velkommen til Hotel Randers.

Hjertelig velkommen på Hotel Randers. Tlf: 8642 3422

Hotel tæt på Rønde

Hotel tæt på Rønde

 

gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==