HOTEL TÆT PÅ ODDER

Hotel Randers ligger kun 60 minutter fra Odder

gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==

Hotel Randers er et hotel der rummer det hele. Vores faciliteter, ydelser og ikke mindst personale gør, at vores gæster kommer igen og igen. De fleste af vores gæster føler sig hjemme under deres besøg. Det tror vi også du gør!

Hotellet er fra 1856, men blev gennemgribende renoveret i 2016, så de 84 værelser, har fået et moderne og stilfuldt udseende. Hotel Randers er et af de første danske provinshoteller, med klassiske omgivelser og faciliteter, der lever op til hotellets 4 stjerner. Renoveringen er sket med nænsom hånd i samarbejde med Novel Cabinet Makers samt Baumann Boe-White-horn. Baumann Boe-Whitehorn er Kongelig Bygningsinspektør og var bl.a. indvolveret i istansættelsen af Frederik VIIIs palæ på Amalienborg. Fokus i samarbejdet har været at genskabe de mange fine fortællinger fra hotellets lange historie, som man derfor i dag stadigvæk kan spore i detaljerne.

Uanset om du er overnattende gæst eller ej, så, er du meget velkommen i vores Brasserie Mathisen, som byder på lækre frokostretter og aftenmenuer. De skaber madoplevelser ud over det sædvanlige med fokus på smage afstemt efter årstiderne. Vores passionerede personale sørger for at I får en aften med fokus på jer og den gode mad. Nyd en dejlig aften på hotellet og slap af i de bløde dyner på ét af vores 84 værelser. Næste morgen kan du stå op til en lækker morgenbuffet, som sikrer dig en god start på dagen. Oplev fx Randers Kunstmuseum, Randers Regnskov, Memphis Mansion eller Gaia Museum – Outsider Art. Tag også en shoppetur i gågaderne omkring hotellet.

Kontakt os her
Besøg Restaurant Brasserie Mathisen

Vores konferencelokaler finder du på 1. sal og her kan du afholde møder af enhver slags. Vi sørger også for forplejning uanset om, det er drikkevarer, snacks eller måltider. Vi kan også sørge for at skabe rammerne for din næste fest. Vi står for alt det praktiske, så du blot kan nyde arrangementet og dine gæster.

Vores selskabslokaler med klimaanlæg har hver sine særpræg, hvor fx festsalen har guldbelagt loft. Kontakt os, så vi i fællesskab kan gennemgå lokalerne, snakke om de specifikke ønsker du har og efterfølgende kan vi lave et deltaljeret oplæg ud fra dine ønsker. Vi har også tapas take-away og diner transportable til enhver lejlighed.Uanset, hvad dit ærinde er, ser vi altid frem til at byde dig velkommen. Vi vil gøre alt for at dit besøg bliver mindeværdigt. Vi byder dig hjertelig velkommen til Hotel Randers.

Hjertelig velkommen på Hotel Randers. Tlf: 8642 3422

gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==