HOTEL TÆT PÅ NIBE

Hotel Randers ligger kun 65 minutter fra Nibe

gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==

Hotel Randers byder dig velkommen i klassiske rammer. Når du træder ind i vores reception, vil du opleve en meget personlig service med fokus på dig og dine ønsker. Vi håber, du med det samme føler dig hjemme under dit besøg hos os.

Besøg også Brasserie Mathisen, som byder indenfor til både frokost og til aften, og hvor du kan mærke hotellets passion for god madlavning.Hotellet blev opført i 1856 og renoveret i 2016. Der er 84 værelser i fem forskellige kategorier, så vi har værelser til enhver smag.

Hotellet har en imponerende historie, og er et af de første danske provinshoteller, hvor faciliteterne matcher hotellets i dag 4 stjerner. Renoveringen er sket med nænsom hånd i samarbejde med Novel Cabinet Makers samt Baumann Boe-Whitehorn, hvor sidstnævnte er Kongelig Bygnings-inspektør og bl.a. har istandsat Frederik VIIIs palæ på Amalienborg. Designsamarbejdet har resulteret i , at man kan spore hotellets lange historie i detaljerne samtidig med, at hotellet udstråler eksklusivitet, sjæl og æstetik.Hotel Randers byder også indenfor hos Brasserie Mathisen og i loungebaren, Hotel Randers by Hornsleth.

Brasseriet byder på madoplevelser i den bedste klasse og her er fokus på smage afstemt årstiderne. Service er øverste prioritet hos vores personale, og de er med til at skabe den helt rigtige gastronomiske totaloplevelse for jer. Nyd en skøn aften på hotellet og få herefter en god nats søvn i vores bløde dyner. Start dagen efter med vores lækre morgenbuffet. Gå også på opdagelse i de mange attraktioner i og omkring Randers, som f.eks. Randers Regnskov, Memphis Mansion, Museum Østjylland, Water & Wellness, Randers Kunstmuseum, Gaia Museum – Outsider Art eller gå på shoppetur lige uden for hotellet i centrum af Randers.

Kontakt os her
Besøg Restaurant Brasserie Mathisen

Skal du afholde et møde eller en konference, finder du vores lokaler på 1. sal. Lokalerne er forskelligt indrettede og kan rumme møder af enhver slags og størrelse. Under mødet kan I nyde køkkenets udsøgte serveringer. Vi kan også sørge for fantastiske rammer for din næste fest.

Vi står for alt det praktiske, så du blot kan nyde arrangementet og dine gæster. Vores selskabslokaler med klimaanlæg har hver sine særpræg, hvor fx festsalen har guldbelagt loft. Kontakt os, så vi i fællesskab kan gennemgå lokalerne, snakke om de specifikke ønsker og efterfølgende kan vi lave et deltaljeret oplæg ud fra dine ønsker. Vi har også tapas take-away og diner trans-portable til enhver lejlighed.Uanset, hvad dit ærinde er, ser vi altid frem til at byde dig velkommen.

Hjertelig velkommen på Hotel Randers. Tlf: 8642 3422

gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==