HOTEL TÆT PÅ KARUP

Hotel Randers ligger kun 65 minutter fra Karup

gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==

Hotel Randers byder dig velkommen i klassiske rammer. Når du træder ind i vores reception, vil du opleve en personlig service med fokus på dig og dine ønsker. Vi håber, du med det samme føler dig hjemme under dit besøg hos os.

Hotellet blev opført i 1856 og renoveret i 2016. Der er 84 værelser i fem forskellige kategorier, så vi har værelser til enhver smag.Hotellet har en imponerende historie, og er et af de første danske provinshoteller, hvor faciliteterne i dag matcher hotellets 4 stjerner.

Renoveringen er sket med nænsom hånd i samarbejde med Novel Cabinet Makers samt Baumann Boe-Whitehorn, hvor sidstnævnte er Kongelig Bygnings-inspektør og bl.a. har istandsat Frederik VIIIs palæ på Amalienborg. Designsamarbejdet har medvirket til, at man kan spore hotellets lange historie i detaljerne samtidig med, at hotellet udstråler eksklusivitet, afslapning og æstetik.Hotel Randers er ikke blot et hotel.

Det består også af Brasserie Mathisen og loungebaren Hotel Randers by Hornsleth. Hotellets passion for madlavning oplever du i vores brasserie, der by-der på madoplevelser ud over det sædvanlige. Brasseriet har fokus på årstiderne, og vores servicebevidste personale skaber den helt rigtige gastronomiske oplevelse. Nyd en skøn aften på hotellet og slap af på værelset, hvor du kan lade dig indhylle i vores bløde dyner. Næste morgen sørger vi for, at morgenbuffet står klar og at kaffen er dampende frisk.

Kontakt os her
Besøg Restaurant Brasserie Mathisen

Mange af vores gæster benytter Hotel Randers’ centrale beliggenhed til også at besøge de mange attraktioner, der findes tæt på. Der er fx Randers Kunstmuseum, Randers Regnskov, Water & Wellness samt Memphis Mansion. Der er mange fristelser, og dem kan du også kombinere med en shoppingtur i midtbyen.

Har du behov for konferencelokaler, hvor du kan holde møder af enhver slags, finder du dem på hotellets 1. sal. Under jeres møde har I mulighed for at nyde køkkenets lækre serveringer. En fest på hotellet er et sikkert “hit”. Vi står for alt det praktiske, så du selv kan nyde festen og dine gæster i fulde drag. Vi har selskabslokaler med klimaanlæg, og hvert lokale har sit eget særpræg. Festsalen har fx guldbelagt loft, der kan skabe en eksklusiv, men hyggelig ramme om din næste fest. Kig forbi, så du kan se lokalerne for at finde ud af, hvad der passer bedst som ramme for dit arrangement.

Vi kan efterfølgende skræddersy et oplæg til dig efter dine ønsker.Vi tilbyder også diner transportable til enhver anledning eller vores tapas take-away.

Hjertelig velkommen på Hotel Randers. Tlf: 8642 3422

Hotel tæt på Karup

Hotel tæt på Karup

 

gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG FÅ EKSKLUSIVE TILBUD / EVENTS / VIP / NYHEDER OG MEGET MERE!
[contact-form-7 id="38" title="newsletter-sign-up"]