HOTEL TÆT PÅ HOLSTEBRO

Hotel Randers ligger kun 100 minutter fra Holstebro

gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==

Hotel Randers byder dig velkommen i charmerende, historiske rammer. Når du kommer ind i vores reception, mærker du vores personlige engagement med fokus på dig og dine behov.

Hotellet er fra 1856, men blev gennemgribende renoveret i 2016, så de 84 værelser, har fået et moderne og stilfuldt udseende. Hotel Randers er et af de første danske provinshoteller, med klassiske omgivelser og faciliteter, der lever op til hotellets 4 stjerner. Renoveringen er sket med nænsom hånd i samarbejde med Novel Cabinet Makers samt Baumann Boe-White-horn. Baumann Boe-Whitehorn er Kongelig Bygningsinspektør og var bl.a. indvolveret i istansættelsen af Frederik VIIIs palæ på Amalienborg. Fokus i samarbejdet har været at genskabe de mange fine fortællinger fra hotellets lange historie, som man derfor i dag stadigvæk kan spore i detaljerne.

Hotellets passion for madlavning oplever du i vores brasserie, der byder på madoplevelser ud over det sædvanlige. Brasseriet har fokus på årstiderne, og vores servicebevidste personale skaber den helt rigtige gastronomiske oplevelse. Nyd en skøn aften på hotellet og slap af på værelset, hvor du kan lade dig indhylle i vores bløde dyner. Næste morgen sørger vi for, at morgenbuffetten står klar og at kaffen er dampende frisk. Mange af vores gæster benytter Hotel Randers’ centrale beliggenhed til også at besøge de mange attraktioner, der findes tæt på. Der er fx Randers Kunstmuseum, Randers Regnskov, Water & Wellness samt Memphis Mansion. Der er mange fristelser, og dem kan du også kombinere med en shoppingtur i midtbyen.

Kontakt os her
Besøg Restaurant Brasserie Mathisen

Har du behov for konferencelokaler, hvor du kan holde møder af enhver slags og størrelse, finder du vores moderne lokaler på hotellets 1. sal. Under jeres møde har I mulighed for at nyde køkkenets lækre serveringer. En fest på hotellet er et sikkert “hit”. Vi står for alt det praktiske, så du selv kan nyde festen og dine gæster i fulde drag. Vi har selskabslokaler med klimaanlæg, og hvert lokale har sit eget særpræg.

Festsalen har fx guldbelagt loft, der kan skabe en eksklusiv, men hyggelig ramme om din næste fest. Kig forbi, så du kan se lokalerne for at finde ud af, hvad der passer bedst som ramme for dit arrangement. Vi kan efterfølgende skræddersy et oplæg til dig efter dine ønsker.Vi tilbyder også diner transportable til enhver anledning eller vores tapas take-away.

Hjertelig velkommen på Hotel Randers. Tlf: 8642 3422

Hotel tæt på Holstebro

Hotel tæt på Holstebro

 

gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG FÅ EKSKLUSIVE TILBUD / EVENTS / VIP / NYHEDER OG MEGET MERE!
[contact-form-7 id="38" title="newsletter-sign-up"]