HOTEL TÆT PÅ HOBRO

Hotel Randers ligger kun 28 min. fra Hobro og vi er hele køreturen værd

gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==

Hotel Randers byder dig velkommen på et klassisk hotel med restaurant og bar.

Hotel Randers byder dig velkommen på vores klassiske hotel med restaurant og loungebar. Lige fra du træder ind ad døren gør vi alt for, at du føler dig godt tilpas under dit besøg.

Hotellet er fra 1856, men blev gennemgribende renoveret i 2016, så de 84 værelser, har fået et moderne og stilfuldt udseende. Hotel Randers er et af de første danske provinshoteller, med klassiske omgivelser og faciliteter, der lever op til hotellets 4 stjerner. Renoveringen er sket med nænsom hånd i samarbejde med Novel Cabinet Makers samt Baumann Boe-White-horn. Baumann Boe-Whitehorn er Kongelig Bygningsinspektør og var bl.a. indvolveret i istansættelsen af Frederik VIIIs palæ på Amalienborg. Fokus i samarbejdet har været at genskabe de mange fine fortællinger fra hotellets lange historie, som man derfor i dag stadigvæk kan spore i detaljerne.

Der er mange, der starter deres besøg hos os i vores loungebar, Hotel Randers by Hornsleth, som er en oplevelse både for synet og for ganen. Uanset om du er overnattende gæst på hotellet eller ej, så står dørene til vores Brasserie Mathisen åbne. Her byder vi på frokostretter og aftenmenuer, der fremhæver hotellets passion for god madlavning. For brasseriet byder på madoplevelser ud over det sædvanlige med fokus på smage afstemt efter årstiderne og krydret med vores personales passion for den gastronomiske oplevelse. Nyd en hyggelig aften på hotellet og kryb under vores bløde dyner til en god nattesøvn. Dagen efter kan du stå op til en lækkert anrettet morgenbuffet.

Kontakt os her
Besøg Restaurant Brasserie Mathisen

Der findes mange seværdigheder tæt på hotellet. Du kan fx besøge Randers Kunstmuseum, Water & Wellness, Randers Regnskov, Museum Østjylland, Memphis Mansion, Gaia Museum – Outsider Art eller gå på shoppingtur lige uden for hotellets indgang i Randers bymidte.

Vores nyrenoverede konferencelokaler er beliggende på 1. sal og her er der rig mulighed for at afholde de møder, du kunne have brug for. Når konferencen er godt i gang, kan du også nyde køkkenets udsøgte serveringer.

Får du brug for de rette rammer, til at holde fest, så har tilbyder vi også det. Vi sørger for det hele, så du kan koncentrere dig om at nyde dagen og dine gæster. Vores selskabslokaler med klimaanlæg er charmerende og de er hver for sig unikke med fx guldbelagt loft i festsalen. Du er meget velkommen til at kigge ind og se lokalerne før vi aftaler nærmere om din fest. Så skræddersyer vi et oplæg til dig.

På Hotel Randers sætter vi det gode værtskab højt, om du vil have tapas take-away, diner transportable eller et ophold på hotellet, værner vi om vores gode service. Vi er glade for at være en del af dine oplevelser, og vi gør vores allerbedste for at forkæle dig.Vi byder alle hjerteligt velkommen til Hotel Randers.

Hotel tæt på Hobro

Hotel tæt på Hobro

 

gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==