HOTEL TÆT PÅ HERNING

Hotel Randers ligger kun 80 minutter fra Herning

gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==

Hotel Randers byder dig velkommen i charmerende, historiske rammer. Når du kommer ind i vores reception, mærker du vores personlige engagement med fokus på dig og dine behov.

Hotellet er fra 1856, men blev gennemgribende renoveret i 2016, så de 84 værelser, har fået et moderne og stilfuldt udseende. Hotel Randers er et af de første danske provinshoteller, med klassiske omgivelser og faciliteter, der lever op til hotellets 4 stjerner. Renoveringen er sket med nænsom hånd i samarbejde med Novel Cabinet Makers samt Baumann Boe-White-horn.

Baumann Boe-Whitehorn er Kongelig Bygningsinspektør og var bl.a. indvolveret i istandsættelsen af Frederik VIIIs palæ på Amalienborg. Fokus i samarbejdet har været at genskabe de mange fine fortællinger fra hotellets lange historie, som man derfor i dag stadigvæk kan spore i detaljerne. Hotel Randers byder også indenfor hos Brasserie Mathisen og i loungebaren, Hotel Randers by Hornsleth.

Brasseriet byder på madoplevelser i den bedste klasse og her er fokus på smage afstemt årstiderne. Service er øverste prioritet hos vores personale, og de er med til at skabe den helt rigtige gastronomiske totaloplevelse for jer. Nyd en skøn aften på hotellet og få herefter en god nats søvn i vores bløde dyner. Stå op næste morgen til vores lækre morgenbuffet. Gå også på opdagelse i de mange attraktioner i og omkring Randers, som f.eks. Randers Regnskov, Memphis Mansion, Museum Østjylland, Water & Wellness, Randers Kunstmuseum, Gaia Museum – Outsider Art eller gå på shoppetur lige uden for hotellet i centrum af Randers.

Kontakt os her
Besøg Restaurant Brasserie Mathisen

Skal du afholde et møde eller en konference, finder du vores lokaler på 1. sal. Lokalerne er forskelligt indrettede og kan rumme møder af enhver slags og størrelse. Vi kan også sørge for forplejning til mødet. Vi kan også sørge for fantastiske rammer for din næste fest. Vi står for alt det praktiske, så du blot kan nyde arrangementet og dine gæster. Vores selskabslokaler med klimaanlæg har hver sine særpræg, hvor fx festsalen har guldbelagt loft.

Kontakt os, så vi i fællesskab kan gennemgå lokalerne, snakke om de specifikke ønsker og efterfølgende kan vi lave et deltaljeret oplæg ud fra dine ønsker. Vi har også tapas take-away og diner transportable til enhver lejlighed.Uanset, hvad dit ærinde er, ser vi altid frem til at byde dig velkommen. Vi vil gøre alt for at dit besøg bliver uforglemmeligt.

Hjertelig velkommen på Hotel Randers. Tlf: 8642 3422

Hotel tæt på Herning

Hotel tæt på Herning

 

gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==