HOTEL TÆT PÅ HADSUND

Hotel Randers ligger kun 31 min fra Hadsund og vi er køreturen værd

gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==

Velkommen i de charmerende, historiske rammer på Hotel Randers.

Velkommen indenfor i de charmerende, historiske rammer på Hotel Randers. Når du kommer ind i vores reception, oplever du vores meget personlige service, hvor dig og dine behov er i centrum.

Hotel Randers har 84 værelser og blev opført i 1856, men står nyrenoveret fra 2016. Det er et af de første danske provinshoteller, og du vil opleve klassiske omgivelser med faciliteter, der lever op til at Hotel Randers er et 4 stjernet hotel. Renoveringen er foregået i samarbejde med Novel Cabinet Makers samt Baumann Boe-Whitehorn. Sidstnævnte er Kongelig Bygningsinspektør og har bl.a. istandsat Frederik VIIIs palæ på Amalienborg. Designsamarbejdet har bidraget til at holde fast i de mange fortællinger fra hotellets lange historie samtidigt med at vi er topmoderne.

Mange gæster benytter også muligheden for at besøge vores loungebar, Hotel Randes by Hornsleth, hvor interiøret,

Kontakt os her
Besøg Restaurant Brasserie Mathisen

Uanset om du er overnattende gæst eller ej, så, er du meget velkommen i vores Brasserie Mathisen, som byder på lækre frokostretter og aftenmenuer. De skaber madoplevelser ud over det sædvanlige med fokus på smage afstemt efter årstiderne. Vores passionerede personale sørger for at I får en aften, med fokus på jer og den gode mad. Nyd en dejlig aften på hotellet og slap af i de bløde dyner på ét af vores 84 værelser. Næste morgen kan du stå op til en lækker morgenbuffet, som sikrer dig en god start på dagen. Oplev fx Randers Kunstmuseum, Randers Regnskov, Memphis Mansion eller Gaia Museum – Outsider Art. Tag eventuelt også en shoppetur i gågaderne omkring hotellet.

Har du behov for konferencelokaler, hvor du kan holde møder af enhver slags, finder du dem på hotellets 1. sal. Under jeres møde har I mulighed for at nyde køkkenets lækre serveringer.

En fest på hotellet er et sikkert “hit”. Vi står for alt det praktiske, så du selv kan nyde festen og dine gæster i fulde drag. Vi har selskabslokaler med klimaanlæg, og hvert lokale har sit eget særpræg. Festsalen har fx guldbelagt loft, der kan skabe en eksklusiv, men hyggelig ramme om din næste fest. Men ét er hvad vi siger, ét andet er, hvad du synes. Kig forbi, så du kan se lokalerne for at finde ud af, hvad der passer bedst som ramme for dit arrangement. Vi kan efterfølgende skræddersy et oplæg til dig efter dine ønsker.Du er også velkommen til at benytte dig af vores diner transportable til enhver anledning eller vores tapas take-away.Vi gør altid vores bedste for at forkæle dig. Velkommen til Hotel Randers.

Hjertelig velkommen på Hotel Randers. Tlf: 8642 3422

Hotel tæt på Hadsund

Hotel tæt på Hadsund

 

gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==