HOTEL TÆT PÅ GRENÅ

Hotel Randers ligger kun 60 minutter fra Grenå

gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==

Hotel Randers er et hotel tæt på det hele og fyldt med charme og historie. Når du kommer ind i receptionen, oplever du en meget personlig service, der har den største fokus på dig og dine behov.

Hotellets værelser er renoveret i 2016, men blev opført i 1856. De 84 værelser, har hver deres unikke udseende, men holdt i de samme rolige, farvenuancer. Hotellet er et af de første danske provinshoteller, og du kan opleve klassiske omgivelser med moderne faciliteter, der passer til hotellets 4 stjerner. Renoveringen er sket med den største respekt i samarbejde med Novel Cabinet Makers samt Baumann Boe-Whitehorn. Boe-Whitehorn er Kongelig Bygningsinspektør og har bl.a. istandsat Frederik VIIIs palæ på Amalienborg. De mange fortællinger fra hotellets lange historie er stadig at spore i detaljerne samtidig med, at indretningen udstråler eksklusivitet, afslapning og elegant æstetik.Hotel Randers byder også indenfor hos Brasserie Mathisen og i loungebaren, Hotel Randers by Hornsleth.

Brasseriet byder på madoplevelser i den bedste klasse og her er fokus på smage afstemt årstiderne. Service er øverste prioritet hos vores personale, og de er med til at skabe den helt rigtige gastronomiske totaloplevelse for jer. Nyd en skøn aften på hotellet og få herefter en god nats søvn i vores bløde dyner. Start dagen efter med vores lækre morgenbuffet. Gå også på opdagelse i de mange attraktioner i og omkring Randers, som f.eks. Randers Regnskov, Memphis Mansion, Museum Østjylland, Water & Wellness, Randers Kunstmuseum, Gaia Museum – Outsider Art eller gå på shoppetur lige uden for hotellet i centrum af Randers.

Kontakt os her
Besøg Restaurant Brasserie Mathisen

Skal du afholde et møde eller en konference, finder du vores lokaler på 1. sal. Lokalerne er forskelligt indrettede og kan rumme møder af enhver slags og størrelse. Under mødet kan I nyde køkkenets udsøgte serveringer. Vi kan også sørge for fantastiske rammer for din næste fest. Vi står for alt det praktiske, så du blot kan nyde arrangementet og dine gæster. Vores selskabslokaler med klimaanlæg har hver sine særpræg, hvor fx festsalen har guldbelagt loft.

Kontakt os, så vi i fællesskab kan gennemgå lokalerne, snakke om de specifikke ønsker og efterfølgende kan vi lave et deltaljeret oplæg ud fra dine ønsker. Vi har også tapas take-away og diner transportable til enhver lejlighed.Uanset, hvad dit ærinde er, ser vi altid frem til at byde dig velkommen. Vi vil gøre alt for at dit besøg bliver så godt som muligt. Vi byder dig hjertelig velkommen til Hotel Randers.

Hjertelig velkommen på Hotel Randers. Tlf: 8642 3422

gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==