HOTEL TÆT PÅ EBELTOFT

Hotel Randers ligger kun 60 minutter fra Ebeltoft

gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==

Hotel Randers byder dig velkommen i charmerende, historiske rammer.

Hotel Randers byder dig velkommen i charmerende, historiske rammer. Når du kommer ind i vores reception, mærker du vores personlige engagement med fokus på dig og dine behov.

Hotellet er fra 1856, men blev gennemgribende renoveret i 2016, så de 84 værelser, har fået et moderne og stilfuldt udseende. Hotel Randers er et af de første danske provinshoteller, med klassiske omgivelser og faciliteter, der lever op til hotellets 4 stjerner. Renoveringen er sket med nænsom hånd i samarbejde med Novel Cabinet Makers samt Baumann Boe-White-horn. Baumann Boe-Whitehorn er Kongelig Bygningsinspektør og var bl.a. indvolveret i istansættelsen af Frederik VIIIs palæ på Amalienborg. Fokus i samarbejdet har været at genskabe de mange fine fortællinger fra hotellets lange historie, som man derfor i dag stadigvæk kan spore i detaljerne.

Hotel Randers byder også indenfor hos Brasserie Mathisen og i loungebaren, Hotel Randers by Hornsleth. Brasseriet byder på madoplevelser i den bedste klasse og her er fokus på smage afstemt årstiderne. Service er øverste prioritet hos vores personale, og de er med til at skabe den helt rigtige gastronomiske totaloplevelse for jer. Nyd en skøn aften på hotellet og få herefter en god nats søvn i vores bløde dyner. Start dagen efter med vores lækre morgenbuffet. Gå også på opdagelse i de mange attraktioner i og omkring Randers, som f.eks. Randers Regnskov, Memphis Mansion, Museum Østjylland, Water & Wellness, Randers Kunstmuseum, Gaia Museum – Outsider Art eller gå på shoppetur lige uden for hotellet i centrum af Randers.

Kontakt os her
Besøg Restaurant Brasserie Mathisen

På hotellets første etage finder du vores nyrenoverede konferencelokaler. Her har du mulighed for at afholde møder af enhver slags. Samtidig er køkkenet lige ved hånden og også her vil det være en ære for os, at servicere dig og dine kursister.

En fest på hotellet er en god oplevelse, som vi har mange tilfredse gæster, der siger. Vi varetager ganske simpelt alt, så du kan bruge tiden sammen med dine gæster. Vores selskabslokaler med klimaanlæg er unikke, hvor festsalen bl.a. har guldbelagt loft. Kom forbi og lad os give dig en rundvisning, en kop kaffe og efterfølgende skræddersy et oplæg, så din fest bliver unik.Vi tilbyder også tapas take-away og diner transportable til enhver anledning.

Hjertelig velkommen på Hotel Randers. Tlf: 8642 3422

Hotel tæt på Ebeltoft

Hotel tæt på Ebeltoft

 

gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG FÅ EKSKLUSIVE TILBUD / EVENTS / VIP / NYHEDER OG MEGET MERE!
[contact-form-7 id="38" title="newsletter-sign-up"]