HOTEL TÆT PÅ AARHUS

Hotel Randers ligger kun 40 minutter fra Aarhus

gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==

Ethvert hotelbesøg starter i receptionen og det er ikke anderledes på Hotel Randers.

Her oplever du de charmerende og historiske rammer. Vores personale er dedikeret til at gøre det bedste for dig for at du føler dig godt tilpas, når du er hos os – og det sætter vi en stor ære i.Hotellets værelser er renoveret i 2016, men blev opført i 1856. De 84 værelser, har hver deres unikke udseende og indretning, dog holdt de de samme farvenuancer. Hotellet er et af de første danske provinshoteller, og du kan opleve klassiske omgivelser med moderne faciliteter, der passer til hotellets 4 stjerner. Renoveringen er foregået med den største respekt for hotellets historie i samarbejde med Novel Cabinet Makers samt Baumann Boe-Whitehorn. Sidstnævnte er Kongelig Bygningsinspektør og har bl.a. istandsat Frederik VIIIs palæ på Amalienborg.

De mange fortællinger fra hotellets lange historie er stadig at spore i detaljerne samtidig med, at indretningen udstråler eksklusivitet og elegant æstetik.Hotel Randers byder også på loungebaren Hotel Randers by Hornsleth og Brasserie Mathisen. Her er du altid velkommen, uanset om du er overnattende gæst eller ej. Vi tilbyder desuden også tapas take-away og diner transportable til enhver anledning.Brasserie Mathisen byder på madoplevelser ud over det sædvanlige. Her er fokus på smag, og køkkenet afstemmer altid disse efter årstiden. Vores servicebevidste personale skaber den helt rigtige gastronomiske stemning.

Nyd en dejlig aften på hotellet og slap af i vores bløde dyner og stå næste morgen op til vores lækre morgenbuffet. Benyt lejligheden til også at se nogle af byens utallige seværdigheder, eller tag på en shoppingtur i midtbyen, som du befinder dig i så snart, du træder ud af hotellets foyer.

Kontakt os her
Besøg Restaurant Brasserie Mathisen

På hotellets første etage finder du vores nyrenoverede konferencelokaler. Her kan du holde de møder du ønsker og vi giver dig mulighed for forplejning i form af drikkevarer, snacks eller måltider. Ønsker du at holde fest, så har vi smukke ramer til at klare alt det praktiske, så du kan koncentrere dig om at feste med dine gæster. Vores selskabslokaler har klimaanlæg og er forskellige i sine udtryk.

Vi viser meget gerne lokalerne frem, så du kan få syn for sagen og vi kan snakke om de ting, du ønsker. Herefter laver vi et skræddersyet oplæg til dig.På Hotel Randers værner vi om vores gode ry og er glade for at få lov til at være en del af vores gæsters mange oplevelser ved arrangementer og festligheder.Vi vil gøre vores bedste for at forkæle dig og byder dig hjertelig velkom-men til Hotel Randers.

Hjertelig velkommen på Hotel Randers. Tlf: 8642 3422

Hotel tæt på Aarhus

Hotel tæt på Aarhus

 

gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==