HOTEL TÆT PÅ HADSTEN

Hotel Randers ligger kun 16 min fra Hadsten og vi er køreturen værd

gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==

Hotel Randers byder dig velkommen i klasiske rammer.

Hotel Randers byder dig velkommen i klassiske rammer. Når du træder ind i vores reception, vil du opleve en meget personlig service med fokus på dig og dine ønsker. Vi håber, du med det samme føler dig hjemme under dit besøg hos os.

Besøg også Brasserie Mathisen, som byder indenfor til både frokost og til aften, og hvor du kan mærke hotellets passion for god madlavning.

Hotellet blev opført i 1856 og renoveret i 2016. Der er 84 værelser i fem forskellige kategorier, så vi har værelser til enhver smag.Hotellet har en imponerende historie, og er et af de første danske provinshoteller, hvor faciliteterne matcher hotellets i dag 4 stjerner. Renoveringen er sket med nænsom hånd i samarbejde med Novel Cabinet Makers samt Baumann Boe-Whitehorn, hvor sidstnævnte er Kongelig Bygnings-inspektør og bl.a. har istandsat Frederik VIIIs palæ på Amalienborg. Designsamarbejdet har resulteret i , at man kan spore hotellets lange historie i detaljerne samtidig med, at hotellet udstråler eksklusivitet, sjæl og æstetik.

Kontakt os her
Besøg Restaurant Brasserie Mathisen

Vores brasserie byder på lækre gastronomiske oplevelser med fokus på smage afstemt efter årstiderne. Rund jeres aften i Randers af med en god nattesøvn i vores bløde dyner. Stå næste morgen op til en lækker morgenbuffet. Du kan under dit besøg også besøge de mange attraktioner i og omkring Randers fx Memphis Mansion, Gaia Museum- Outsider Art, Randers Regnskov eller Randers Kunstmuseum.

Mange benytter også muligheden for at nyde en drink i vores loungebar, Hotel Randers by Hornsleth, hvor interiøret, drink-, vin-, og champagneudvalget sætter stemningen til nogle hyggelige timer.

Du finder vores nyrenoverede konferencelokaler på 1. sal, hvor vi kan sætte rammerne for dit næste møde, jobsamtale eller konference. Under jeres møde har I mulighed for forplejning med et udvalg af snacks og serveringer. En fest på Hotel Randers er en fest i de rette rammer, hvor vi sørger for alt det praktiske. Klimaanlægget i vores selskabslokaler bruges flittigt, når festen først er godt er i gang, og musikken får varmen på dansegulvet til at stige. Kontakt os for et nærmere kig på lokalerne og få et individuelt udarbejdet forslag til netop din fest.Vi tilbyder også tapas take-away og diner transportable, som kan bruges i enhver anledning.På Hotel Randers sætter vi fokus på vores værtskab og ser altid frem til at servicere vores gæster. Vi elsker at byde velkommen og danne rammerne for festligheder og gode oplevelser. Hjertelig velkommen til Hotel Randers.

Hjertelig velkommen på Hotel Randers. Tlf: 8642 3422

Hotel tæt på Hadsten

Hotel tæt på Hadsten

 

gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==