HOTEL TÆT PÅ AARS

Hotel Randers ligger kun 50 minutter fra Aars

gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==

Hotel Randers byder dig velkommen i charmerende, historiske rammer. Når du kommer ind i vores reception, mærker du vores personlige engagement med fokus på dig og dine behov.

Hotellet er fra 1856, men blev gennemgribende renoveret i 2016, så de 84 værelser, har fået et moderne og stilfuldt udseende. Hotel Randers er et af de første danske provinshoteller, med klassiske omgivelser og faciliteter, der lever op til hotellets 4 stjerner.

Renoveringen er sket med nænsom hånd i samarbejde med Novel Cabinet Makers samt Baumann Boe-White-horn. Baumann Boe-Whitehorn er Kongelig Bygningsinspektør og var bl.a. indvolveret i istansættelsen af Frederik VIIIs palæ på Amalienborg. Fokus i samarbejdet har været at genskabe de mange fine fortællinger fra hotellets lange historie, som man derfor i dag stadigvæk kan spore i detaljerne. Du er altid velkommen i vores loungebar Hotel Randers by Hornsleth og vores Brasserie Mathisen, som fylder din mave, både til frokost og aften. Her mærker du i særdeleshed hotellets passion for madlavning.

Kontakt os her
Besøg Restaurant Brasserie Mathisen

Brasseriet byder på madoplevelser ud over det sædvanlige med fokus på smag afstemt efter årstid. Som prikken over i’et, skaber vores servicebevidste personale den helt rigtige gastronomiske oplevelse. Efter en dejlig aften på hotellet, kan du slappe af i vores bløde dyner og stå op næste morgen til en lækker morgenbuffet.Måske er du til sightseeing og måske er du til powershopping.

Lige uden-for døren starter din shoppetur i Randers bymidte og tæt på finder du mange seværdigheder, såsom Randers Regnskov, Memphis Mansion, Randers Kunstmuseum, Water & Wellness, Museum Østjylland og Gaia Museum – Outsider Art. Hotellet afholder mange konferencer, og vores konferencelokaler har vi placeret på første sal, hvor du kan nyde køkkenets udsøgte serveringer under dit møde.En fest på hotellet er en god oplevelse, som vi har mange tilfredse gæster, der siger.

Vi varetager ganske simpelt alt, så du kan bruge tiden sammen med dine gæster. Vores selskabslokaler med klimaanlæg er unikke, hvor festsalen bl.a. har guldbelagt loft. Kom forbi og lad os give dig en rundvisning, en kop kaffe og efterfølgende skræddersy et oplæg, så din fest bliver unik.Vi tilbyder også tapas take-away og diner transportable til enhver anledning.

Hjertelig velkommen på Hotel Randers. Tlf: 8642 3422

Hotel tæt på Aars

Hotel tæt på Aars

 

gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==