HOTEL TÆT PÅ AALBORG

Hotel Randers ligger kun 60 minutter fra Aalborg

gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==

Hotel Randers byder dig velkommen på vores klassiske hotel med restaurant og loungebar. Lige fra du træder ind ad døren gør vi alt for, at du føler dig godt tilpas under dit besøg.

Hotellet er fra 1856, men blev gennemgribende renoveret i 2016, så de 84 værelser, har fået et moderne og stilfuldt udseende. Hotel Randers er et af de første danske provinshoteller, med klassiske omgivelser og faciliteter, der lever op til hotellets 4 stjerner. Renoveringen er sket med nænsom hånd i samarbejde med Novel Cabinet Makers samt Baumann Boe-White-horn.

Baumann Boe-Whitehorn er Kongelig Bygningsinspektør og var bl.a. indvolveret i istansættelsen af Frederik VIIIs palæ på Amalienborg. Fokus i samarbejdet har været at genskabe de mange fine fortællinger fra hotellets lange historie, som man derfor i dag stadigvæk kan spore i detaljerne. Der er mange, der starter deres besøg hos os i vores loungebar, Hotel Randers by Hornsleth, som er en oplevelse både for synet og for ganen. Uanset om du er overnattende gæst på hotellet eller ej, så står dørene til vores Brasserie Mathisen åbne.

Her byder vi på frokostretter og aftenmenuer, der fremhæver hotellets passion for god madlavning og vi byder på madoplevelser ud over det sædvanlige med fokus på smage afstemt efter årstiderne – krydret med vores personales passion for den gastronomiske oplevelse. Nyd en hyggelig aften på hotellet og kryb under vores bløde dyner til en god nattesøvn. Dagen efter kan du stå op til en lækkert anrettet morgenbuffet.

Kontakt os her
Besøg Restaurant Brasserie Mathisen

Har du behov for konferencelokaler, hvor du kan holde møder af enhver slags, finder du dem på hotellets 1. sal. Under jeres møde har I mulighed for at nyde køkkenets lækre serveringer. En fest på hotellet er et sikkert “hit”. Vi står for alt det praktiske, så du selv kan nyde festen og dine gæster i fulde drag.

Vi har selskabslokaler med klimaanlæg, og hvert lokale har sit eget særpræg. Festsalen har fx guldbelagt loft, der kan skabe en eksklusiv, men hyggelig ramme om din næste fest. Men ét er hvad vi siger, ét andet er, hvad du synes. Kig forbi, så du kan se lokalerne for at finde ud af, hvad der passer bedst som ramme for dit arrangement. Vi kan efterfølgende skræddersy et oplæg til dig efter dine ønsker.Du kan også nydes med vores tapas take-away og diner transportable til enhver anledning.På Hotel Randers ser vi altid frem til at servicere dig som gæst. Vores gode ry betyder alt, og det værner vi om hver dag.

Hjertelig velkommen på Hotel Randers. Tlf: 8642 3422

 

Hotel tæt på Aalborg

Hotel tæt på Aalborg

 

gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==