Events

Hotel Randers har en lang historik med events, som afholdes igennem året, og vi arbejder altid på at få nye koncerter, shows og komikere mm.

I årenes løb har vi skabt et miljø, der inviterer vores gæster til at være med til at skabe den gode stemning før et show, mødes med venner, nyde et vidunderligt måltid, nippe til et enestående glas vin – og frem for alt føle sig afslappet og ikke bekymre sig om at komme hjem efter arrangementet. Derfor er det oplagt at kombinere et event med en overnatning i et af vores 84 flotte og nyrenoverede værelser eller suiter, som findes i forskellige prisklasser, hvor alle kan være med, men ellers er der kun 5 minutters gang til togstationen og busterminalen.

Hos Hotel Randers er der højt til loftet, og der er plads til store armbevægelser og mangfoldighed netop sådan en aften. Vi sætter rammerne og stemningen til eventet, det eneste du skal komme med er godt humør, så bliver det endnu en fantastisk oplevelse, du får med.

Før et event vil vores Brasserie lave gourmetmad af friske lokale råvarer, som altid følger årstiden. Vores team af dygtige kokke går ikke på kompromis med kvaliteten og anretningen af gourmetmaden. Til hvert event vil der typisk blive serveret en 2- eller 3-retters menu, som kokken nøje har planlagt og sammensat med udsøgte drikkevarer. Når eventet er færdigt, har den spændende Lounge “by Hornsleth” åbent, og der kan købes flotte cocktails og drinks til enhver smag. Du behøver ikke engang gå udenfor til det summende byliv, da der er adgang direkte fra hotellets foyer. Vi garanterer en fantastisk aften med fremragende mad, og vi er klar til en festlig aften, er du?

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

BOOK DIT VÆRELSE HER 24 TIMER I DØGNET

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG FÅ EKSKLUSIVE TILBUD / EVENTS /
VIP / NYHEDER OG MEGET MERE FRA HOTEL RANDERS!

KØB DIT GAVEKORT HER PÅ HOTEL RANDERS