Du bruger en meget gammel browser. For en bedre oplevelse anbefaler vi at du bruger en nyere browsere.
loading...
Vælg mindst 7 tapas før du går videre
Tak for din bestilling!
Du har modtaget en ordrebekræftelse på din mail.
Beklager!
Der skete en fejl. Prøv igen eller send os en email.
Antal personer
0
Tapas pr. person
0
Tapas
i alt
0
Pris
i alt
0
Gå videre
Gå videre
Gå tilbage
Send bestilling
Gå tilbage
Trin 3 ud af 4
Dine oplysninger
Navn
Telefon
Dato for afhentning
Tidspunkt for afhentning
Kommentar
Trin 4 ud af 4
Bekræft bestilling

TAPAS

    Pris

    Antal personer:
    Tapas pr. person:
    Tapas i alt:
    Pris i alt:

    Dine oplysninger

    Navn:
    Telefon:
    Email:
    Dato for afhentning:
    Tidspunkt for afhentning:
    Kommentar:

    Lad os klare det praktiske

    Velkomst
    – 1 glas champagne, Pommery Reserve Brut

    Tapasbuffet
    – Kold kartoffelsuppe med finthakket purløg
    – Laksecreme på knækbrød
    – Tigerrejer i tempuradej med chili dip
    – Røget æg med rød chutney
    – Caesar salad
    – Confit af and med syltede figner
    – Kalvebryst med peberrodscreme
    – Seranoskinke med pesto og soltørrede tomater
    – Dansk emmenthaler
    – Panna Cotta i små skåle
    – Hjemmebagt brød og smør

    Stående Tapasbuffet serveres i Festsalen. Der opstilles ståborde til buffeten.

    Cocktail & Vinbar
    – Dry Martini Cocktail (Gin & Nolly Prat)
    – Mojito (Hvid Rom, Lime-Rozes, rørsukker, mynte)
    – Manhattan (Canadian Club & Rød Vermouth)
    – Blue Lagoon (Vodka, blå Curacao, Sprite)
    – Caribbean Rum (Hvid Rom, Pisang Ambon, Juice)
    – To slags fadøl
    – Pommery Reserve Brut
    – Pinot Gris, Sipp Mack, Alsace, Frankrig
    – Tralcetto Montepulciano d`Abruzzo, Italien
    – Kaffe (med sødt)

    Bar
    – Fadøl, cocktails, champagne, vine og sodavand

    Natmad
    – Pølsebord og postej med hjemmebagt brød
    – Fransk løgsuppe med lune ostecroûtons
    – Frikadeller med to slags kartoffelsalat, surt og brød

    Ovenstående arrangement er beregnet til at vare 7 timer for min. 50 couverter.
    Efterfølgende beregnes et tillæg inkl. drikkevarer på DKK 110,00 pr. couvert pr. time.

    Pris pr. couvert DKK 1095,00