Du bruger en meget gammel browser. For en bedre oplevelse anbefaler vi at du bruger en nyere browsere.
loading...
Vælg mindst 7 tapas før du går videre
Tak for din bestilling!
Du har modtaget en ordrebekræftelse på din mail.
Beklager!
Der skete en fejl. Prøv igen eller send os en email.
Antal personer
0
Tapas pr. person
0
Tapas
i alt
0
Pris
i alt
0
Gå videre
Gå videre
Gå tilbage
Send bestilling
Gå tilbage
Trin 3 ud af 4
Dine oplysninger
Navn
Telefon
Dato for afhentning
Tidspunkt for afhentning
Kommentar
Trin 4 ud af 4
Bekræft bestilling

TAPAS

    Pris

    Antal personer:
    Tapas pr. person:
    Tapas i alt:
    Pris i alt:

    Dine oplysninger

    Navn:
    Telefon:
    Email:
    Dato for afhentning:
    Tidspunkt for afhentning:
    Kommentar:

    Få oplevelserne med hjem

    FORRETTER
    Kalvecarpaccio med rucola, parmesan og ristede pinjekerner
    Fire slags tapas af fisk
    Hummersuppe

    Alle forretter serveres med hjemmebagt brød og smør.

    HOVEDRETTER
    Hopballe kylling med grillede grøntsager og ristet polenta
    Pocheret kalvefilet med dagens kartoffel, sæsonens garniture og kraftig sky
    Helstegt oksemørbrad med pommes Anna, sæsonens garniture og kraftig sky

    DESSERTER
    Vanille panna cotta
    Chokoladebrownie med syltede bær
    Mazarinkage med flødeskum

    Vælg forret – hovedret – dessert

    Pris pr. person DKK 325,-

    PRAKTISKE OPLYSNINGER

    BESTILLING OG LEVERING
    Bestilling af ovenstående menu er gældende for min. 10 kuverter og skal foretages min. 7 dage inden ønsket levering.
    Vi leverer gratis indenfor 20 km fra 8900 Randers C, dog ved min. 20 kuverter. Ved færre kuverter pålægges et gebyr på DKK 500,00. Ved afstand længere væk end 25 km væk, kontakt os venligst for at få oplyst leveringspris.

    ANRETNING OG SERVERING
    Alle kolde retter er anrettet på fade eller i skåle klar til servering. Disse bør opbevares på køl indtil servering.
    Alle varme retter leveres i termokasse i engangsemballage og kan serveres direkte herfra. I skal dog selv sørge for fade og skåle hertil.
    (Iflg. veterinærmyndighedernes anbefalinger, bør maden ikke stå mere end 3 timer i termokasse. Man skal i det tilfælde genopvarme maden, så det opnår en temperatur på over 65 grader). Brød er færdigbagt ved levering, men kan med fordel lunes få minutter i ovnen ved 160 grader.
    Alle stege leveres hele, og vi anbefaler, at det udskæres i ca. 5 mm skiver for optimal mørhed.

    Desserter og ost er anrettet på fade eller i skåle klar til servering. Disse bør opbevares på køl indtil servering. Oste tages ud fra køl ½ time før servering, da de har mest smag, når de ikke er kolde. Is skal opbevares i fryser frem til 10 minutter før servering.

    BETALING
    Kontant beløb ved levering eller forudbetaling på Hotel Randers. Her modtages alle slags kredit kort.

    RETUREMBALLAGE
    Det rengjorte emballage og service bedes returneret til Hotel Randers senest 3 dage efter levering.
    Ønskes det afhentet af os, pålægges et gebyr på DKK 200,-.